Dé Manouk van het fietstunneltje gevonden

Op Valentijnsdag, 14 februari, startten wij onze zoektocht naar Manouk. En nu is het mysterie opgelost! De enige echte Manouk liet van zich horen en vertelde hoe het komt dat haar naam zo veelvuldig op het fietstunneltje aan de zuidkant van de A9 bij de Schipholweg staat. We zijn blij dat we haar verhaal mogen delen.

Speciaal

‘Toen ik op de middelbare school zat fietste ik elke dag door het tunneltje. Toen ik de relatie met mijn toenmalige vriendje verbrak (mijn eerste echte en grote liefde) heeft hij verschillende berichten voor me achtergelaten op de weg naar school. Ik was hier helemaal door overvallen en niet veel later zijn we weer bij elkaar gekomen. Nog tijdens de middelbare school periode raakte het weer uit, maar ook in onze studententijd zijn we nog kort een stel geweest. Hij houdt altijd een speciaal plekje in mijn hart.
Tegenwoordig maak ik weer geregeld gebruik van het fietstunneltje, soms alleen, soms met mijn gezin. Altijd word ik nog vrolijk als ik de aan mij gerichte boodschap zie. Het was speciaal om mee te maken in mijn tienertijd en ik vind het leuk om mijn verhaal nu te kunnen delen.’

Herinnering

Wij vinden het erg leuk dat we Manouk gevonden hebben. Vanwege de verbreding van de A9 wordt het fietstunneltje gerenoveerd en opnieuw geverfd. Wel gaan wij op zoek naar een manier om de herinnering levend te houden. Hopelijk kunnen we op termijn hier melden dat dat gelukt is.

Naar werk: Schipholbrug