Valentijnszoektocht: wie is Manouk?

Wie is toch Manouk? Dat is de vraag waarop wij heel graag het antwoord vinden voordat het fietstunneltje aan de zuidkant van de A9 bij de Schipholweg wordt gerenoveerd. Op de wanden en bij de in- en uitgang van het tunneltje staan diverse liefdesverklaringen aan Manouk. Wanneer de liefdesuiting precies is verschenen weten we niet, maar dankzij Google maps is duidelijk dat ze het tunneltje al in 2009 sierden. Deze Valentijnsdag in 2022 leek ons een mooi moment om de zoektocht naar Manouk te starten.

Update: we hebben Manouk gevonden!

Liefdesverklaring

De werkzaamheden voor de verbreding van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht springen steeds meer in het oog. Te zijner tijd wordt ook oprit 6 Aalsmeer aangepast. Het fietstunneltje dat daaronder ligt, wordt dan gerenoveerd en van een nieuwe laag verf voorzien. Voordat het zover is willen wij heel graag achterhalen wie toch die Manouk is van wie zo hartstochtelijk wordt gehouden.

Contact

Ben of ken jij Manouk? Of weet je wie de aanbidder is? We komen graag met je in contact. Dat kan door te mailen naar A9badhoevedorp-holendrecht@rws.nl. We zijn razend benieuwd. We hopen dat de liefde wederzijds was en voortduurt en het lijkt ons mooi als Manouk de tunnel nog eens kan bezoeken voordat een nieuwe laag verf de liefdesverklaring bedekt.

 

 

 

Naar werk: Schipholbrug