Metro Movies in Gaasperdammertunnel

Wil je film kijken in een tunnel? Kom dat naar Metro Movies in de Gaasperdammertunnel op 20, 21 en 22 september. Voordat volgend jaar de eerste auto’s door de tunnel rijden, strijkt Metro Movies nog een keer neer op deze bijzondere locatie. Rijkswaterstaat en aannemerscombinatie IXAS stellen net als vorig jaar een deel van het bouwterrein beschikbaar.

Meer dan film

Naast filmvertoningen en debatten, is er ruimte voor het werk van een graffiti-artiest, heeft het festival een street fashion modetentoonstelling, samengesteld door Carmen Hogg, en op zaterdagavond 21 september wordt de avond afgesloten met onder andere VJ Bikkel.

Programma          

Op vrijdag, zaterdag en zondag worden er verschillende films getoond, na een aantal films is er ook een nagesprek. Het hele programma vind je op de website van Metro Movies Daar kan je ook tickets kopen. https://metromovies.nl/programma-en-tickets/

Locatie

Bezoekers van Metro Movies kunnen het beste met de fiets of het ov komen. Met de metro neem je lijn 53 en stap je uit bij metrostation Gaasperplas. Vanaf daar wordt de route naar de ingang beschreven.

 

 

Vorig jaar werd MetroMovies ook georganiseerd in de Gaasperdammertunnel. Hieronder zie je de aftermovie.