Nachtafsluitingen Nieuwemeerdijk en afrit 6

In de nachten van maandag 9 mei tot en met donderdag 12 mei is de Nieuwemeerdijk ter hoogte van de Schipholbrug dicht. Daarbij wordt ook afrit 6 Aalsmeer voor verkeer komende vanuit de richting Amstelveen afgesloten. In deze nachten asfalteren we een deel van de middenberm van de Nieuwemeerdijk. Dit om ruimte te creëren voor werkzaamheden aan de Schipholbrug.

In deze vier nachten is de Nieuwemeerdijk in noordelijke richting komend vanaf de Schipholweg afgesloten tussen 20.00 uur en 5.00 uur. Verkeer richting de Nieuwemeerdijk wordt omgeleid via Badhoevedorp en verkeer dat vanaf de Schipholweg, via de oprit van de A9 richting knooppunt Badhoevedorp wil, moet draaien bij aansluiting 5 Stadshart Amstelveen.

In zuidelijke richting is de Nieuwemeerdijk afgesloten van 23.00 uur tot 5.00 uur. Daarbij wordt ook afrit 6 Aalsmeer voor verkeer komende vanuit de richting Amstelveen afgesloten. Dit verkeer wordt omgeleid via aansluiting Amsterdam-Sloten. De omleidingen staan met gele borden langs de weg aangegeven.