Nachtelijke werkzaamheden in knooppunt Holendrecht: parallelrijbaan A2 richting Utrecht dicht

Op vrijdagavond 6 april 22.00 uur tot en met zaterdagochtend 7 april 8.00 uur asfalteren we in knooppunt Holendrecht de parallelrijbaan van de A2 richting Utrecht ter hoogte van de aansluiting met de A9 richting Schiphol/Amstelveen.

Tijdens de werkzaamheden is de parallelrijbaan afgesloten. Ook de oprit naar de A2 vanaf de Meibergdreef is dicht. Wilt u in deze periode vanuit Amsterdam Zuidoost richting Utrecht? Dan rijdt u via de oprit Burgemeester Stramanweg de hoofdrijbaan van de A2 richting Utrecht op.

Het asfalteren van de parallelbaan stond gepland op 16 februari, maar was toen uitgesteld, omdat het kouder werd dan was voorzien. De lage temperatuur is ongunstig om een goede kwaliteit asfalt aan te brengen.

Hinder en afsluitingen

Mogelijk ondervindt u hinder van het geluid van machines en van verlichting van de bouwplaats. Voor deze werkzaamheden is het noodzakelijk om in de nacht rijbanen of verbindingswegen af te sluiten. Het verkeer wordt dan omgeleid. De afsluitingen worden vooraf aangekondigd met gele borden langs de weg en zijn altijd terug te vinden op de website rws.nl/werkzaamheden. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers hun reis voor te bereiden door voor vertrek een app in te schakelen die onderweg gesproken actuele verkeersinformatie geeft of de route kan aanpassen. Op die manier bent u het snelst op uw bestemming.