Vrijdag 16 februari asfalteren parallelbaan A2 richting Utrecht

Het asfalteren van de A2 richting Utrecht ter hoogte van de aansluiting met de A9 richting Schiphol/Amstelveen in de avond en nacht van 16 februari is uitgesteld, omdat het kouder wordt dan voorzien. De lage temperatuur is ongunstig om een goede kwaliteit asfalt aan te brengen. Het asfalteren staat nu gepland op vrijdag 6 april. Wij informeren u dan opnieuw over de werkzaamheden.

Op vrijdag 16 februari asfalteren we de parallelrijbaan van de A2 richting Utrecht ter hoogte van de aansluiting met de A9 richting Schiphol/Amstelveen. Deze werkzaamheden voeren we uit tussen 22:00 uur en 8:00 uur.

De parallelbaan op de A2 richting Utrecht is daarom ter hoogte van de A9 richting Schiphol/Amstelveen van vrijdag 16 februari 22:00 tot zaterdag 17 februari 08:00 uur dicht. De toerit naar de A2 richting Utrecht vanaf de S111 Meibergdreef is dan ook dicht.

Verkeer wordt omgeleid

Mogelijk ondervindt u hinder van het geluid van machines en van verlichting van de bouwplaats. Voor deze werkzaamheden is het noodzakelijk om in de nacht rijbanen of verbindingswegen af te sluiten. Het verkeer wordt dan omgeleid. De afsluitingen worden vooraf aangekondigd met gele borden langs de weg en zijn altijd terug te vinden op de website www.vananaarbeter.nl. Dus: als u in de nacht via knooppunt Holendrecht wilt rijden, check dan eerst even rws.nl/werkzaamheden of gebruik actuele reisinformatie via Flitsmeister, GoAbout, Waze of de Verkeersinformatiedienst. Rijkswaterstaat werkt met deze partijen samen om een breed pallet aan reisinformatiediensten onder de aandacht te brengen die voor verschillende doelgroepen interessant zijn.