24-27 november: A9 Badhoevedorp-Holendrecht in beide richtingen dicht

A9 badhoevedorp

Vanaf vrijdag 24 november 20.00 uur tot maandag 27 november 5.00 uur is de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht voor doorgaand verkeer in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en A2 en vice versa en moet rekening houden met circa 30 minuten extra reistijd.

Voor lokaal verkeer zijn de opritten 5 Amstelveen-Stadshart en 4 Ouderkerk aan de Amstel richting Utrecht/Almere het hele weekend open. Lokaal verkeer in de richting van Schiphol/Haarlem kan
het hele weekend gebruik maken van oprit 6 Aalsmeer.

(tekst loopt door onder de afbeelding)

Werkzaamheden

Dit weekend wordt het noordelijke val (brugklep) van de Schipholbrug in delen verwijderd en worden voorbereidingen getroffen om het verkeer om te zetten naar de zuidelijke rijbanen. Hierdoor komt de noordelijke rijbaan vrij van verkeer en kan aannemer VeenIX starten met de verbreding.

Ter hoogte van Ouderkerk aan de Amstel worden voorbereidingen getroffen om de noordelijke rijbaan tijdelijk iets naar het noorden te verleggen, over het onlangs geplaatste tijdelijke viaduct over de Holendrechterzijweg, ter hoogte van de Amstelweg.

 

Klik hier voor detailinformatie en omleidingen.

Ask&Go

Heb je een vraag over de afsluitingen? Klik op de whatsappbutton, of scan de QR-code en stel je vraag via Whatsapp.

Naar werk: Schipholbrug