Online informatiebijeenkomst A9 Badhoevedorp-Holendrecht: 10 en 18 november

Het afgelopen jaar hebben Rijkswaterstaat en VeenIX voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Graag praten wij u bij over de werkzaamheden die de komende maanden op de planning staan ter hoogte van Amstelveen en Ouder-Amstel en wat de omgeving hiervan merkt.

De afgelopen twee online informatiebijeenkomsten zijn goed bezocht en hebben positieve reacties opgeleverd. Daarom organiseren we ook deze keer een online versie. Anders dan de vorige keer, organiseren we ook een informatiemarkt in Amstelveen Inzicht zodat u ook de mogelijkheid hebt om fysiek vragen te stellen.

Aanmelden online informatiebijeenkomsten

Voor het webinar moet u zich vooraf aanmelden. Dat kan nu al. Daarvoor kiest u eerst de bijeenkomst waarvoor u zich wilt aanmelden:

  • De online informatiebijeenkomst over de werkzaamheden aan de verbreding van de A9 ter hoogte van Ouder-Amstel vindt plaats op woensdag 10 november om 20.00 uur. Meld u hier aan.
  • De online informatiebijeenkomst over de werkzaamheden aan de verbreding van de A9 ter hoogte van Amstelveen vindt plaats op donderdag 18 november om 20.00 uur. Meld u hier aan

Nadat u op de link hebt geklikt, kunt u uw e-mailadres opgeven en op aanmelden klikken.

  • U krijgt per e-mail een bevestiging van uw deelname, inclusief een agendaverzoek
  • Een dag voor het webinar ontvangt u een herinnering
  • Op de dag zelf ontvangt u ook nog een herinnering

In alle e-mails die u ontvangt staat ook de link naar de website waar u het webinar kan volgen. Lukt het u niet om om 20.00 uur in te loggen, maar wel bijvoorbeeld om 20.10 uur? Geen probleem. U kunt het webinar terugspoelen en alsnog vanaf het begin kijken. Bent u niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? We nemen alles op zodat u het later altijd terug kunt kijken via dezelfde link, die we ook weer op deze website zullen delen.

The webinar will be Dutch spoken. Afterwards, an English version of the PowerPoint presentation will be on our website.

Presentatie en vragen

Lammert Postma van Rijkswaterstaat, Dawn Tulling en Vincent van der Burgh van aannemer VeenIX, Carl Riechelman van de gemeente Amstelveen en Maurice van der Werff van de gemeente Ouder-Amstel vertellen tijdens de presentatie over de toekomstige werkzaamheden. Tijdens de presentatie kunt u als kijker vragen stellen die beantwoord worden door de aanwezigen. Als uw vraag niet tijdens het webinar wordt beantwoord, dan ontvangt u het antwoord via de mail. Na het webinar ontvangt u een evaluatieformulier. Wilt u dit formulier invullen, zodat wij weten hoe u deze opzet heeft ervaren?