Op- en afritten A9 richting Holendrecht 5 avonden en nachten dicht voor werkzaamheden

Ter hoogte van hoogte van oprit 3 S111 Muntbergweg voeren we van maandag 8 maart tot en met vrijdag 12 maart in de avond en nacht werkzaamheden uit aan de vangrail die langs de A9 staat. Voor de veiligheid zijn alle op- en afritten op de A9 Gaasperdammerweg 5 nachten dicht voor verkeer richting knooppunt Holendrecht.

De eerste 4 avonden en nachten duurt de afsluiting van 22.00 uur tot 05.00 uur. De vijfde nacht, van vrijdag op zaterdag, duurt de afsluiting van 22.00 uur tot 06.00 uur.

Omleidingen

  • Verkeer met een bestemming in Amsterdam Zuidoost rijdt vanaf knooppunt Diemen via de buis voor doorgaand verkeer en knooppunt Holendrecht naar de A2 richting Amsterdam en afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel. Vanaf hier rijdt u verder via de Burgemeester Stramanweg of u keert via oprit 1 om terug te rijden naar de A9 Gaasperdammerweg.
  • Verkeer vanaf oprit 3 S111 Muntbergweg rijdt via de Burgemeester Stramanweg naar oprit 1 van de A2 of via oprit 2 Meibergdreef naar de A2.
  • Verkeer vanaf oprit 2 S112 Gooiseweg rijdt via de Karspeldreef, Holterbergweg en Burgemeester Stramanweg naar oprit 1 van de A2 of via oprit 2 Meibergdreef naar de A2.

 

Klik op het kaartje voor een grotere versie.

Kaartje met de omleidingen door de afsluting van de opritten van de A9 Gaasperdammerweg richting knooppunt Holendrecht. De omleidingen staan hierboven omschreven