Rijkswaterstaat organiseert informatiebijeenkomst werkzaamheden knooppunt A1/A6 en verbreding A6 Almere

Rijkswaterstaat organiseert op maandagavond 3 oktober een inloopavond in Almere. Deze inloopbijeenkomst is bedoeld om de plannen over de huidige en toekomstige werkzaamheden tussen knooppunt Muiderberg (A1/A6) en Almere Buiten-Oost (A6) toe te lichten. U bent van harte welkom om op deze avond langs te komen.

Informatie

Tijdens de inloopbijeenkomst krijgt u informatie over de planning, de hinder en het resultaat van de werkzaamheden. Ook krijgt u de gelegenheid vragen te stellen aan verschillende deskundigen van Rijkswaterstaat, de gemeente Almere, SAAone (aannemer A1/A6) en Parkway6 (aannemer A6 Almere).

Maandag 3 oktober

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 3 oktober van 19.00 – 21.00 uur in Van der Valk Hotel, Veluwezoom 45 in Almere, zaal Atlanta 1 op de 2e verdieping. U hoeft zich niet aan te melden.

 

Houd voor meer informatie het online bezoekerscentrum SAA in de gaten: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl. Vanaf 29 september kunt u hier een flyer over werkzaamheden met hinder in de herfst van 2016 downloaden.

 

Naar werk: Verbreding A6