Rondleiding highlights SAA nu ook door Gaasperdammertunnel

Vanaf dit jaar gaat de rondleiding langs de highlights van het programma SAA ook door de Gaasperdammertunnel. De eerste rondleiding dit jaar is op 12 januari en vertrekt vanaf het projectbureau van Rijkswaterstaat in Amsterdam Zuidoost.

Rondleiding SAA

Een bus met de rondleider van Rijkswaterstaat neemt je mee langs de werken en brengt je rond 16.30 uur terug op het vertrekpunt. Om 13.00 uur begint de rondleiding met een presentatie over het programma Schiphol-Amsterdam-Almere. Mocht de rondleiding onverhoopt niet doorgaan vanwege bijvoorbeeld zeer slechte weersomstandigheden, dan ontvang je een e-mailbericht.

Wat gebeurt er nu in de Gaasperdammertunnel?

Het betonwerk van de Gaasperdammertunnel is klaar. De naam prijkt boven de tunnelingang, maar binnen in de tunnel werken Rijkswaterstaat en aannemerscombinatie IXAS nog hard aan de afwerking en de montage van de ruim 50 technische systemen; zoals vluchtdeuren, lampen, hulppostkasten, camera’s en detectielussen.

Inschrijven

Wil je graag mee met de rondleiding van 12 januari? Schrijf je dan via deze pagina in! Je ziet hier ook wanneer de volgende rondleidingen zijn.