SAA en corona

De maatregelen die de overheid neemt tegen de verspreiding van het coronavirus hebben ook impact op bijeenkomsten van SAA. Wat die gevolgen zijn, leest u in dit bericht.

Informatiebijeenkomsten A9 Gaasperdammerweg

De twee geplande informatiebijeenkomsten over de gefaseerde opening van de A9 Gaasperdammertunnel op 31 maart en 1 april gaan niet door als fysieke bijeekomst. Als alternatief organiseren we op dinsdagavond 31 maart om 19.00 uur een online bijeenkomst. Deze is te volgen via computer, mobiele telefoon of tablet. Meer informatie hierover volgt later.

De allerlaatste keer

De A9 Gaasperdammertunnel gaat dit voorjaar gefaseerd open voor verkeer. Het geplande feestelijke festival ‘de allerlaatste keer’ op zaterdag 18 april kan door de situatie rond het coronavirus helaas niet doorgaan. Dat betekent ook dat de geplande Gaasperdammertunnelrun die dag niet doorgaat. Hardlopers die zich hebben ingeschreven, ontvangen hier persoonlijk bericht van.

Rondleidingen SAA

Geplande rondleidingen gaan voorlopig niet door. Mensen die zich hadden ingeschreven voor de rondleidingen door de A9 Gaasperdammertunnel op zaterdag 21 maart en de rondleiding langs de highlights SAA op vrijdag 27 maart ontvangen hier ook persoonlijk bericht van.

Amstelveen InZicht

Belevingscentrum Amstelveen InZicht, de plek waar u terecht kunt met vragen over de A9 Badhoevedorp – Holendrecht, is in ieder geval tot en met 19 mei gesloten. Vragen over de A9 Badhoevedorp – Holendrecht kunt u stellen via Facebook, Twitter of 0800-8002.

Het werk en de testen in de A9 Gaasperdammertunnel gaan nog wel door, net als de voorbereidende werkzaamheden aan de A9 Badhoevedorp – Holendrecht.

Bouwkundige vooropnames woningen langs A9BAHO uitgesteld

De bouwkundige vooropnamen die gepland stonden bij woningen langs de A9BAHO, zijn uitgesteld door de maatregelen rondom het coronavirus. Hanselman, dat de vooropnamen uitvoert, en Rijkswaterstaat, volgen de adviezen van het RIVM op. Voor nu betekent dit dat we binnenopnames pas na 28 april uitvoeren. Mocht u voor 28 april een afspraak hebben gepland, dan komt deze te vervallen. U kunt zelf contact opnemen met Hanselman voor een nieuwe afspraak via e-mail: projecta9@hanselman.nl of telefoonnummer 026 – 3032110. Afspraken die na 28 april gepland staan blijven vooralsnog staan.