Situatie Tafelbergweg hersteld

Tot oktober 2017 was het logistiekcentrum van IXAS gevestigd aan de Tafelbergweg. Via dit centrum werden alle bouwmaterialen naar de bouwplaats gebracht. Om het centrum te kunnen bereiken werd een inrit aangelegd en werd op de Tafelbergweg een voorsorteervak aangelegd. Nu het centrum niet meer bestaat, brengen we de situatie op de Tafelbergweg weer terug in oorspronkelijke staat.

Herstel inrit

De inrit naar het logistiek centrum herstellen we tussen maandag 7 en vrijdag 18 mei. We werken in deze periode van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 19:00 uur. We verwijderen de inrit en leggen het voetpad weer terug. Wandelaars worden veilig langs het werk geleid. De werkzaamheden zorgen voor weinig hinder.

 

Herstel vluchtheuvel

Het voorsorteervak voor linksaf naar het voormalig logistiekcentrum halen we weg en we brengen de vluchtheuvel weer terug in oorspronkelijke staat. Om het werk uit te kunnen voeren, leiden we al het verkeer langs één kant van de vluchtheuvel. Verkeersregelaars leiden het verkeer om en om langs de werkzaamheden. Hulpdiensten worden direct doorgelaten. Om de hinder voor het verkeer te beperken, voeren we deze werkzaamheden uit in de avond en nacht van zondag 6, maandag 7 en dinsdag 8 mei. We werken deze drie dagen tussen 20:00 en 06:00 uur de volgende ochtend. Ook dit werk zorgt voor weinig hinder.