Spieringbrug vrijdag feestelijk geopend

De Spieringbrug in Muiden wordt vrijdag 18 september geopend. Aansluitend is er een feestelijke receptie waarbij inwoners van Muiden, Muiderberg en directe omgeving van harte welkom zijn. Op zaterdagochtend 19 september is de brug open voor alle verkeer.

Samenwerking

De Spieringbrug is gebouwd in opdracht van gemeente Muiden. Provincie Noord-Holland verzorgde het projectmanagement. De brug maakt deel uit van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere van Rijkswaterstaat, en is bestemd voor lokaal verkeer.

Opening

Namens provincie Noord-Holland en gemeente Muiden zijn gedeputeerde mevrouw Post en mevrouw Pater- Van der Meer aanwezig bij de opening. Zij bieden belangstellenden een hapje en een drankje aan, én een optreden van de Muidense ‘Meiden van de kade’.

Bij zijn?

Inwoners van Muiden, Muiderberg en directe omgeving zijn van harte uitgenodigd voor de opening. Wie er graag bij wilt zijn, wordt gevraagd zich nog even aan te melden via de website van de gemeente, www.muiden.nl. Op vrijdag 18 september verzamelt iedereen zich tussen 16.00 en 16.30 uur aan de westoever van de Vecht, de Weesperweg, voor de openingshandeling.

Lees ook

Naar werk: Spieringbrug