Tot 24 februari afsluitingen Naardervaart bij knooppunt Muiderberg

Tot 24 februari moet alle verkeer rekening houden met afsluitingen van de Naardervaart tussen de Hakkelaarsbrug en onderdoorgang A6. De afsluitingen zijn nodig voor de sloop en bouw van viaducten in knooppunt Muiderberg.

Naardervaart afgesloten tot 3 februari

De Naardervaart is afgesloten voor alle verkeer tot 3 februari 19.00 uur. Bouwcombinatie SAAone sloopt 2 viaducten in knooppunt Muiderberg en voert heiwerkzaamheden uit voor één van de nieuwe viaducten.

  • (Brom)fietsverkeer en landbouwverkeer wordt omgeleid via de Amsterdamsestraatweg.
  • Autoverkeer vanuit de richting Naarden wordt omgeleid via de A1.
  • Autoverkeer van Naarden naar Muiden en Muiderberg en vice versa wordt omgeleid via Naarderbos.

De omrijdtijd voor fietsers is 10 minuten. Het kanaal de Naardertrekvaart blijft open, al is de vaart over de volledige lengte gedeeltelijk afgesloten tot 27 januari 19.00 uur.

Om- en omregeling Naardervaart 6 tot 24 februari

SAAone bouwt in februari één van de nieuwe viaducten in knooppunt Muiderberg. Hiervoor is de Naardervaart van 6 tot 24 februari deels afgesloten voor verkeer. Er geldt een om- en omregeling tussen de Hakkelaarsbrug en onderdoorgang A6. Dit zorgt mogelijk voor verkeersoponthoud. Verkeersregelaars ter plekke begeleiden het verkeer.

Amsterdamsestraatweg 6 tot 10 maart afgesloten

In de week van 6 tot 10 maart is de Amsterdamsestraatweg 2 dagen afgesloten voor alle verkeer. SAAone trilt dan damwanden bij een van de viaducten over de Amsterdamsestraatweg. Meer informatie over omleidingen volgt later op het online bezoekerscentrum.

Hinder

Het werk vindt plaats op werkdagen tussen 07.00 en 19.00 uur. De werkzaamheden kunnen stof, geluids- en/of trillingshinder met zich meebrengen.