Vanaf 5 juli Kazernepad in beide richtingen dicht

Aannemer VeenIX start op 5 juli met de werkzaamheden om de tijdelijke brug bij het Kazernepad aan te laten sluiten op de lokale wegen. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 16 juli. Het Kazernepad is deze periode in beide richtingen afgesloten. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Amsterdamseweg.

Na het inhijsen van de brugdekken die komende twee weken in de nacht gepland staan, is de volgende stap het aansluiten van de lokale wegen op de tijdelijke bruggen bij het Kazernepad en de Amsterdamseweg. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de huidige afsluiting, het storten van zand om de grond te verstevigen, asfalteren en bestraten van de nieuwe wegen, aanbrengen van belijning en verkeerslichten. Als de werkzaamheden bij het Kazernepad afgerond zijn, start VeenIX met de aansluiting van de tijdelijke brug bij de Amsterdamseweg. Zo is er op relatief korte afstand van elkaar altijd een punt waar fietsers en voetgangers de A9 kunnen passeren.

Kazernepad

Vanaf maandag 5 juli 6.00 uur tot en met vrijdag 16 juli 19.00 uur is het Kazernepad in beide richtingen afgesloten. Fietsers en voetgangers kunnen in deze periode gebruik maken van de Amsterdamseweg om de A9 te passeren. De extra reistijd is circa 5 minuten (fietsers).