Verwijdering barrièr Nieuw-Kempering en verplaatsing parkeervakken

De Kemiriestraat en de Kerriestraat kregen in oktober 2015 een tijdelijke barrièr om de overlast van de nachtwerkzaamheden bij de metrokruising te verminderen. Deze barrièr wordt maandag 25 januari verwijderd om ruimte te maken voor de nieuwe tunnel en voor nieuwe parkeerplaatsen.

Verwijderen barrièr

Op maandag 25 januari wordt de tijdelijke barrièr bij de wijk Nieuw-Kempering verwijderd. Vanaf 7.00 uur worden rijplaten gelegd. Om 8.00 uur starten we met het weghalen van de schermen. Dit gebeurt met grote trailers. Wij vragen u daarom uw auto elders te parkeren, zodat de trailers de ruimte hebben. De werkzaamheden kunnen voor geluidsoverlast zorgen en tijdens het werk zullen delen van de Kemiriestraat en Kerriestraat tijdelijk niet toegankelijk zijn. Het werk is aan het eind van de dag gereed.

Verplaatsen parkeerplaatsen

Om ruimte te maken voor de nieuwe tunnel, het park en de watergang verplaatsen we parkeervakken van de Kerriestraat naar de Kemiriestraat. We starten op 1 februari met het maken we de nieuwe parkeerplaatsen in de Kemiriestraat. Als die af zijn, verwijderen we de parkeervakken in de Kerriestraat en verleggen we deze straat een stukje naar het noorden. Aan het einde van de maand januari zijn we klaar. IXAS voert deze werkzaamheden uit van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur. Voor de werkzaamheden rijden we met bouwvoertuigen door de wijk naar de werklocaties.

Verkeersmaatregelen

Tijdens het werk in de Kemiriestraat, dat op 1 februari start stellen we vanaf de 1e Kekerstraat éénrichtingsverkeer in. Tijdens het werk in de Kerriestraat sluiten we deze straat af voor het verkeer.

Lees ook