Viaduct Havendreef vrijdag op zaterdag afgesloten

Rijkswaterstaat werkt komend weekend aan het viaduct Havendreef ter hoogte van de A6. Vrijdagavond 17 april vanaf 19.00 uur tot zaterdagochtend 11.00 uur is de Havendreef afgesloten voor alle verkeer.

Verkeer vanuit Almere Stad richting Almere De Velden wordt omgeleid via de Paralleldreef en de Noorderdreef. Verkeer op de A6 vanuit Amsterdam richting Almere De Velden wordt via afrit 2 (Almere Poort) en de Gooimeerdijk geleid. En verkeer op de A6 vanuit Lelystad richting Almere De Velden wordt via afrit 4 (Almere Haven) en de Noorderdreef geleid. Volg ter plaatse de gele borden.

Nieuwe op- en afrit

Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de weguitbreiding van de A1/A6 tussen Diemen en Almere Havendreef. Het tweede nieuw te bouwen Havendreefviaduct ligt direct naast het eerste Havendreefviaduct, dat inmiddels in gebruik is genomen. Een breder viaduct is noodzakelijk door de komst van een op- en afrit in beide richtingen en de toename van verkeer over de Havendreef. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het aanvoeren en plaatsen van liggers. Het tweede viaduct is naar verwachting september 2015 gereed.

 

Alle genoemde data zijn onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en weersinvloeden.