Volop werkzaamheden brug Bullewijk

Speciaal voor de deelnemers aan de Ronde Hoeploop werd de onderdoorgang van de brug over de Bullewijk op zondag 12 mei nog even geopend. Maar de komende tijd zijn beide onderdoorgangen hier afgesloten voor al het verkeer. De reden? We gaan hier volop aan de slag met de uitbreiding van de brug over de Bullewijk!

(tekst loopt door onder de afbeelding) 

De oostelijke oever van de Bullewijk (Holendrechterweg) is sinds 7 mei afgesloten voor al het verkeer en de westelijke oever (Rondehoep Oost) volgde op 10 mei. Speciaal voor de deelnemers aan de Ronde Hoeploop werd die laatste onderdoorgang gedurende enkele uren opengesteld, om daarna weer te worden afgesloten. Beide oevers worden gebruikt als opstelplaatsen voor kranen die hier de komende week liggers op hun plek gaan hijsen. Liggers zijn de betonnen balken waar de weg straks op komt te liggen.

Onderdoorgangen open op 21 en 25 mei

Als alles volgens plan gaat is de Holendrechterweg weer geopend op dinsdag 21 mei en de Rondehoep Oost op zaterdag 25 mei. Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden en de hinder op de actuele hinderkaart.

Volg de ontwikkelingen op de voet

Als deze werkzaamheden erop zitten, is de basis van de zuidelijke uitbreiding van de brug over de Bullewijk een feit. Nieuwsgierig naar alle vorderingen? Houd dan de komende tijd de webcam in de gaten. Hier zie je de brug ‘groeien’ op de webcampagina (camera Polderweg Ouderkerk aan de Amstel).