Werk rondom Hogering in maart

In maart vinden diverse werkzaamheden plaats aan de toekomstige fietstunnel Guilmetpad en een nieuw viaduct ter hoogte van de aansluiting van de Hogering. Afrit 3 Almere Stad–West richting Lelystad is gedurende een weekend afgesloten. De werkzaamheden maken onderdeel uit van de verbreding van de A1/A6 tussen Diemen en Almere Havendreef.

Weekendafsluiting A6 afrit 3 Almere Stad–West

Afrit 3 Almere Stad–West van de A6 richting Lelystad wordt verlaagd zodat de liggers van het nieuwe viaduct Hogering geplaatst kunnen worden. Verlichting, asfaltlagen en detectielussen worden weggehaald en opnieuw aangebracht op het verlaagde niveau. Hiervoor wordt de afrit een weekend afgesloten van vrijdag 6 maart 23.00 uur tot maandag 9 maart 05.00 uur.

Heiwerkzaamheden viaduct Hogering

In de loop van maart wordt gedurende vier weken geheid voor de aanleg van het viaduct Hogering over de A6. Medio juli vinden hier eveneens heiwerkzaamheden plaats.

Hinder

Het heiwerk kan geluidshinder veroorzaken. Wij proberen de hinder zo veel mogelijk te beperken. Deze werkzaamheden worden overdag uitgevoerd van 07.00 uur tot 19.00 uur, indien noodzakelijk wordt incidenteel op zaterdag gewerkt. Alle genoemde data zijn onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en weersinvloeden.