Werkzaamheden en nachtafsluitingen Loosdrechtdreef voor auto’s 

In september informeerden we u over nachtwerkzaamheden die we eind september op de Loosdrechtdreef zouden uitvoeren. Deze werkzaamheden zijn uitgesteld en voeren we nu uit van maandag 18 oktober tot en met vrijdag 22 oktober tussen 20.00 en 05.00 uur. In deze periode is de Loosdrechtdreef afgesloten voor auto’s. 

Tijdens de nachtafsluitingen voeren we de laatste werkzaamheden aan deze weg uit.

Werkzaamheden en hinder 

Tijdens de nachtafsluitingen voeren we op de Loosdrechtdreef verschillende afrondende werkzaamheden uit. De werkzaamheden en het werkverkeer zorgen voor geluid in de omgeving. 

Locatie werkzaamheden Loosdrechtdreef en Langbroekdreef

18 oktober: in de nacht opruimen werkinrit Langbroekdreef

In de nacht van 18 op 19 oktober verwijderen we op de Langbroekdreef de werkinrit bij de schooltuintjes. Ook deze werkzaamheden kunnen zorgen voor geluid in de omgeving.

Locatie van de werkzaamheden bij de werkinrit: nabij de schooltuintjes

Afsluiting Loosdrechtdreef en omleidingen

Om de werkzaamheden op de Loosdrechtdreef veilig uit te kunnen voeren, is de Loosdrechtdreef van maandag 18 oktober tot en met vrijdag 22 oktober voor auto’s afgesloten tussen 20.00 en 05.00 uur. De manege, de Gaaspercamping, het Planetarium en het Campanilehotel blijven tijdens de afsluiting zowel via de Provincialeweg als via de Kromwijkdreef en Langbroekdreef bereikbaar. Een verkeersregelaar laat verkeer met die bestemmingen door. Het fietspad langs de Loosdrechtdreef is open. Verkeer wordt omgeleid via lokale wegen.

Omleiding tijdens afsluiting Loosdrechtdreef, hierboven omschreven

Versmalling Langbroekdreef 

Van maandag 18 oktober 20.00 uur tot dinsdag 19 oktober 05.00 uur is op de Langbroekdreef, ter hoogte van de werkinrit bij de Schooltuintjes, in beide richtingen 1 rijstrook beschikbaar. Verkeersregelaars leiden het verkeer langs de werkzaamheden. 

Opruimen bouwkeet Langbroekdreef 

Vanaf volgende week wordt de IXAS-bouwkeet die langs de Langbroekdreef staat, weggehaald. We ruimen dan ook de omliggende werkterreinen op en werken het terrein netjes af. Voor het eind van het jaar is het werk klaar.