Werkzaamheden en nachtafsluiting Loosdrechtdreef voor auto’s 

UPDATE: In een eerdere versie van dit bericht vertelden we dat de Loosdrechtdreef afgesloten is op donderdag 23 september en van maandag 27 tot en met woensdag 29 september. De werkzaamheden van 27 t/m 29 september zijn verplaatst naar medio oktober. De Loosdrechtdreef is in september alleen dicht van donderdag 23 september 20.00 uur tot vrijdag 24 september 05.00 uur. De data 27, 28 en 29 september die hieronder nog in de kaartjes staan, kloppen niet. 

Op donderdag 23 september is de Loosdrechtdreef tussen 20.00 uur en 05.00 uur afgesloten voor auto’s. 

De Loosdrechtdreef is deze zomer opnieuw ingericht. Tijdens de nachtafsluitingen voeren we de laatste werkzaamheden aan deze weg uit. Met dit bouwbericht informeren we u over de werkzaamheden, de hinder en de afsluitingen en omleidingen.

Werkzaamheden en hinder 

Tijdens de nachtafsluitingen voeren we op de Loosdrechtdreef verschillende afrondende werkzaamheden uit. Op 23 september boren we op de Loosdrechtdreef zo’n 20 gaten in het wegdek voor de toegang tot de riolering. We doen dit ook in het afgesloten deel van het fietspad langs de Kromwijkdreef. Op 27, 28 en 29 september werken we aan de regenafvoeren die langs de weg zitten. 

Locatie werkzaamheden, hierboven ook aangegeven in tekst

De werkzaamheden en het werkverkeer zorgen voor geluid in de omgeving. 

Afsluitingen en omleidingen

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, is de Loosdrechtdreef op donderdag 23 voor auto’s afgesloten tussen 20.00 en 05.00 uur. 

De manege, de Gaaspercamping, het Planetarium en het Campanilehotel blijven tijdens de afsluiting zowel via de Provincialeweg als via de Kromwijkdreef en Langbroekdreef bereikbaar. Een verkeersregelaar laat verkeer met die bestemmingen door. Het fietspad langs de Loosdrechtdreef is open. 

Verkeer wordt omgeleid via lokale wegen.

Omleiding tijdens werkzaamheden, hierboven ook aangegeven in tekst