Word lid van het A9 Omgevingspanel Gaasperdammerweg

Word ook lid van het A9 Omgevingspanel van aannemerscombinatie IXAS en geef uw mening over de werkzaamheden aan de A9 Gaasperdammerweg. Met uw deelname aan het panel geeft u aan in welke mate u hinder ervaart en hoe u de communicatie rondom het project waardeert. IXAS gebruikt de antwoorden om doorlopend zaken te verbeteren.

Verbeteren van de communicatie

Onafhankelijk onderzoeksbureau Ruikrok-Netpanel stuurt het panel 2 keer per jaar een korte vragenlijst. Leden ontvangen na afloop van elke peiling de resultaten ook per e-mail. Niet alleen omwonenden, maar ook omliggende bedrijven, scholen en zorginstellingen zijn van harte welkom in het panel.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.A9omgevingspanel.nl. Uw deelname is anoniem. Wel wil het onderzoeksbureau een aantal zaken van u weten die zij nodig hebben voor de analyse, zoals uw leeftijd en postcode. Zo kan het onderzoeksbureau onder meer zien of alle buurten goed vertegenwoordigd zijn.

Presentje

Meldt u zich aan vóór 9 juli, dan maakt u bovendien kans op één van de drie VVV cadeaubonnen ter waarde van € 25,-. Brengt u daarnaast nog één of meer andere panelleden in, dan maakt u kans op één van de twee VVV cadeaubonnen ter waarde van € 50,-.