Zo bekijkt u het webinar over de Gaasperdammertunnel

UPDATE: IN VERBAND MET DE PERSCONFERENTIE VAN PREMIER RUTTE OM 19.00 UUR, BEGINT HET WEBINAR EEN KWARTIERTJE LATER, NAMELIJK OM 19.15 UUR.

De Gaasperdammertunnel gaat dit voorjaar in fasen open voor verkeer. Daarover praten we u graag bij op dinsdagavond 31 maart om 19.00 uur. Omdat we geen fysieke bijeenkomst kunnen organiseren, doen we dat via een webinar. U kunt de presentatie thuis via uw computer volgen en vragen stellen. Hier leest u hoe dat werkt.

Aanmelden

Voor het webinar moet u zich vooraf aanmelden. Dat kan nu al.

  • Ga naar https://channel.royalcast.com/webcast/rwsa9/20200331_1/
  • Geef uw e-mailadres op en klik op aanmelden
  • U krijgt per e-mail een bevestiging van uw deelname, inclusief een agendaverzoek
  • Een dag voor het webinar ontvangt u een herinnering
  • Op de dag zelf ontvangt u ook nog een herinnering

In alle e-mails die u ontvangt staat ook telkens de link naar de website waar u het webinar kan volgen. Dat is dezelfde link als de aanmeldlink. Lukt het u niet om om 19.00 uur in te loggen, maar wel bijvoorbeeld om 19.10 uur? Geen probleem. U kunt het webinar terugspoelen en alsnog vanaf het begin kijken. Bent u niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? We nemen alles op zodat u het later altijd terug kunt kijken via dezelfde link, die we ook weer op deze website zullen delen.

Presentatie en vragen

Het webinar duurt ongeveer een uur. In de eerste 40 minuten vertellen Marcel Hoogsteder, omgevingsmanager van Rijkswaterstaat en Hanneke Blok, communicatieadviseur van aannemerscombinatie IXAS over de plannen voor de openstelling van de tunnel en de werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden.

De laatste 20 minuten zijn gereserveerd voor vragen. U kunt als kijker dan een vraag insturen, die Marcel en Hanneke kunnen beantwoorden of de specialisten die ook in de studio aanwezig zijn. Als uw vraag niet tijdens het webinar wordt beantwoord, dan ontvangt u het antwoord via de mail. Na het webinar ontvangt u een evaluatieformulier. Wilt u dit formulier invullen, zodat wij weten hoe u deze opzet  heeft ervaren?

Bedankt en tot dinsdagavond 19.00 uur.