Eén nacht werkzaamheden en afsluitingen op A2 en A9 Gaasperdammerweg

Van vrijdag 22 mei 22.00 uur tot zaterdag 23 mei 08.00 uur werken we op de A2 richting Amsterdam en op de A9 Gaasperdammerweg richting A1 Diemen. In deze nacht voeren we onderhoudswerkzaamheden uit. Voor deze werkzaamheden sluiten we de parallelrijbaan van de A2 af en de A9 Gaasperdammerweg richting A1 Diemen.

Werkzaamheden

Op verschillende plaatsten op de zuidelijke rijbaan van de A9 is het asfalt vervormd. Van vrijdag 22 mei 22.00 uur tot zaterdag 23 mei 08.00 uur herstellen we dit asfalt. Eerst schrapen we een oude laag asfalt weg met een freesmachine. Daarna brengen we nieuw asfalt aan en werken de weg af met lijnen en markeringen. In deze nacht vegen we ook de op- en afritten en maaien we de bermen. Op de parallelrijbaan van de A2 brengen we een laag bitumen aan.

Afsluitingen

Van vrijdag 22 mei 22.00 uur tot zaterdag 23 mei 08.00 uur is de A9 richting A1 Diemen afgesloten tussen knooppunt Holendrecht en knooppunt Diemen, inclusief alle op- en afritten. Het verkeer wordt omgeleid via de A2/A10-Oost/A1. In deze periode is ook de parallelrijbaan op de A2 richting Amsterdam ter hoogte van knooppunt Holendrecht afgesloten. Het verkeer kan gebruik maken van de hoofdrijbaan. De verbindingsboog van de A9 uit de richting van Amstelveen naar de A2 richting Amsterdam is eveneens dicht. Verkeer vanuit Amstelveen dat naar de A2 richting Amsterdam wil, wordt in knooppunt Holendrecht omgeleid naar de A2 richting Utrecht en kan draaien bij de af- en oprit Abcoude.

 

Hinder

We werken zoveel mogelijk tussen de geluidsschermen van de A9. Toch kan het afschrapen van het asfalt en het maaien van de bermen zorgen voor geluidshinder in de omgeving. Het schrapen van het asfalt duurt tot ongeveer 02.00 uur. Mogelijk ondervindt u ook hinder van het geluid van asfalteren, vegen, het gebruik van elektrische gereedschappen en van de verlichting van de bouwplaats.

De werkzaamheden op de A2 zorgen voor weinig hinder.