Zaterdag 4 juni Dag van de Bouw bij IXAS

Komt u een kijkje nemen?

Wilt u weten hoe de Gaasperdammertunnel wordt gebouwd of hoe beton wordt gestort? Wat wapening is en waarom er zandtransporten nodig zijn? Kom op zaterdag 4 juni naar de elfde editie van de Dag van de Bouw. Aannemerscombinatie IXAS stelt haar deuren open voor belangstellenden.

Een interessant uitje

U bent tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom op bouwplaats Kromwijkdreef. Tijdens een wandeltocht over het bouwterrein komt u van alles te weten over de bouw van de tunnel. Voor jong en oud is er van alles te zien, te doen en te beleven. Wie wil kan op de foto met diverse machines zoals een betonpomp, vrachtwagen of shovel. De kinderen kunnen aan een quiz meedoen en leuke prijzen winnen.

 

Bouwterrein

Hoewel het deze dag een evenemententerrein is, blijft een paar stevige schoenen aan te raden. De wandelroute heeft diverse trappen. Hierdoor is het terrein niet toegankelijk voor minder validen met rolstoel of rollator en kinderwagens.

 

Parkeren

Vanwege de drukte van het evenement in het Gaasperpark en de Dag van de Bouw vragen we u zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer te komen. Wanneer u met de fiets naar het bouwterrein komt, kunt u deze parkeren in de gratis fietsenstalling nabij de hoofdingang van het bouwterrein. Volg de bordjes ‘Gratis fietsenstalling’. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op het Logistiek Centrum van IXAS op de Tafelbergweg 50. Vanaf het parkeerterrein wordt u met een gratis pendelbus naar de Kromwijkdreef gebracht. Deze pendelbus rijdt elk half uur.

 

Wij hopen u aanstaande zaterdag te mogen begroeten!