Dag van de Bouw 13 juni: rijd mee met de bustour

Normaal mag je er niet komen, maar zaterdag 13 juni opent aannemerscombinatie SAAone haar deuren speciaal voor het grote publiek. Rijd mee met onze gratis bustour en bezoek de bouwplaatsen bij de tweede Hollandse Brug en de nieuwe brug over het Amsterdam-Rijnkanaal. Bovendien krijgt u van onze medewerkers onderweg tekst en uitleg over de spoorbrug Muiderberg en het aquaduct Muiden. De koffie, thee en limonade staan klaar!

Bustour

De tweede Hollandse Brug in Almere is het startpunt van de Dag van de Bouw. Het bouwterrein is ingericht als evenemententerrein met verschillende activiteiten voor jong en oud. Bij de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal is de toekomstige aansluiting tussen de A9 en A1 te bezichtigen van het talud. Vanaf deze plek heeft u een fraai uitzicht op de nieuwe brug en over het kanaal.

Route

Parkeren is mogelijk bij station Almere Poort (Olympialaan). Vanaf daar rijden er pendelbussen naar de tweede Hollandse Brug. Route vanaf A1 Amsterdam: rijd bij knooppunt Muiderberg de A6 op richting Lelystad Almere. Neem afrit 2 en sla onderaan de afrit rechtsaf. U volgt vanaf hier de borden. Vanuit A6 Lelystad: neem afrit 2 Almere Poort vanaf de A6 en sla bij de verkeerslichten rechtsaf. Volg vanaf hier de borden. Alleen op vertoon van een mindervalidepas kunt u onder aan de afrit 2 linksaf slaan en parkeren op het terrein. Kijk voor meer informatie ook op www.dagvandebouw.nl.

Bouwterrein

U bent tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom op het bouwterrein in Almere. Hoewel het deze dag een evenemententerrein is, blijft een paar stevige schoenen aan te raden. Dit terrein is overigens voor het grootste deel toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De andere locatie is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Let op verkeershinder

In het weekend van 12 tot 15 juni vindt er onderhoud plaats aan de A1 vanaf knooppunt Muiderberg tot en met Naarden-Vesting (6). Houd rekening met extra reistijd door mogelijke files op de A1 en A6.