Waterlandseweg dicht weekend 19-22 januari

Van vrijdag 19 januari 20.00 uur tot maandag 22 januari 5.00 uur is de Waterlandseweg, ter hoogte van de A6, in beide richtingen afgesloten. De op- en afritten van de A6 zijn wel bereikbaar. Verkeer wordt omgeleid via de A6 en moet rekening houden met een paar minuten extra reistijd.

Voor de verbreding van de A6 worden verschillende viaducten over de A6 verbreed en vernieuwd. Dit geldt ook voor het viaduct over de Waterlandseweg, de Waterlandsebrug.  In het weekend van vrijdag 19 januari tot maandag 22 januari gaat aannemer Parkway6 bouwen aan het middensteunpunt van het viaduct. Voor de veiligheid van de wegwerker en de weggebruiker wordt tijdens het werk de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 geheel afgesloten. Om de hinder voor het verkeer te beperken vinden de werkzaamheden in het weekend plaats.

Omleiding

Om van de ene naar de andere kant van de snelweg te komen (Stad naar Haven en andersom) kunnen automobilisten gebruik maken van de A6. De op- en afritten Almere Stad (5) zijn bereikbaar en automobilisten kunnen keren bij afslag Almere Haven (4) of Almere Buiten-West (6).

 

We adviseren weggebruikers, komende vanuit Amsterdam met bestemming Almere Stad, via de Hogering te rijden in verband met mogelijke drukte op de dag.