12 mei en 20 mei: digitale informatiebijeenkomst A9 Badhoevedorp-Holendrecht

Het afgelopen jaar hebben Rijkswaterstaat en VeenIX voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Graag praten wij u bij over de werkzaamheden die de komende maanden op de planning staan ter hoogte van Amstelveen en Ouder-Amstel en welke hinder dit oplevert voor de omgeving.

Omdat we geen fysieke bijeenkomst kunnen organiseren in verband met de coronamaatregelen, doen we dat via een online presentatie (webinar). U kunt de presentatie thuis via uw computer volgen en vragen stellen. Hier leest u hoe dat werkt.

Aanmelden

Voor het webinar moet u zich vooraf aanmelden. Dat kan nu al. Daarvoor kiest u eerst de bijeenkomst waarvoor u zich wilt aanmelden:

  • De online informatiebijeenkomst over de werkzaamheden aan de verbreding van de A9 ter hoogte van Amstelveen vond plaats op woensdag 12 mei om 20.00 uur. U kunt het webinar hier terugkijken.
  • De online informatiebijeenkomst over de werkzaamheden aan de verbreding van de A9 ter hoogte van Ouder-Amstel vindt plaats op donderdag 20 mei om 20.00 uur. Meld u hier aan.

Nadat u op de link hebt geklikt, kunt u uw e-mailadres opgeven en op aanmelden klikken.

  • U krijgt per e-mail een bevestiging van uw deelname, inclusief een agendaverzoek
  • Een dag voor het webinar ontvangt u een herinnering
  • Op de dag zelf ontvangt u ook nog een herinnering

In alle e-mails die u ontvangt staat ook de link naar de website waar u het webinar kan volgen. Lukt het u niet om om 20.00 uur in te loggen, maar wel bijvoorbeeld om 20.10 uur? Geen probleem. U kunt het webinar terugspoelen en alsnog vanaf het begin kijken. Bent u niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? We nemen alles op zodat u het later altijd terug kunt kijken via dezelfde link, die we ook weer op deze website zullen delen.

Presentatie en vragen

Het webinar duurt ongeveer 1,5 uur. Lammert Postma van Rijkswaterstaat, Dawn Tulling en Jara Brinkman van aannemer VeenIX, Carl Riechelman van de gemeente Amstelveen (12 mei) en Maurice van der Werff van de gemeente Ouder-Amstel (20 mei) vertellen tijdens de presentatie over de toekomstige werkzaamheden. Tijdens de presentatie kunt u als kijker vragen stellen die beantwoord worden door de aanwezigen. Als uw vraag niet tijdens het webinar wordt beantwoord, dan ontvangt u het antwoord via de mail. Na het webinar ontvangt u een evaluatieformulier. Wilt u dit formulier invullen, zodat wij weten hoe u deze opzet heeft ervaren?