6 maart informatieavond verbreding A6 Almere

Op dinsdagavond 6 maart organiseert Rijkswaterstaat samen met aannemer Parkway6 een informatiebijeenkomst over de verbreding van de A6. De focus ligt deze avond op de nieuwe Steigerdreef in de wijk De Steiger. U bent van harte welkom om langs te komen.

Door de komst van extra rijstroken op de A6 moeten we ook op- en afritten aanpassen of nieuw aanleggen. Ter hoogte van de wijk De Steiger in Almere Haven komen de nieuwe op -en afritten Almere Haven van en naar Lelystad te liggen.

Nieuwe verbindingsweg Steigerdreef

Om Almere Haven aan te sluiten met deze nieuwe op- en afritten, leggen we de Steigerdreef aan. Begin april gaat deze nieuwe verbindingsweg open. De contouren zijn al duidelijk zichtbaar en tussen de zandbergen verrijst ook het nieuwe viaduct dat over de busbaan gaat zodat bussen en auto’s elkaar niet hinderen. Hoe de nieuwe Steigerdreef eruit komt te zien en wat dit voor u als weggebruiker betekent, vertellen wij u graag tijdens de informatieavond op dinsdag 6 maart in Kerkcentrum Goede Rede in Almere Haven.

Over de bijeenkomst

De bijeenkomst start met een (plenaire) presentatie waarbij wij u informeren over de A6 en de nieuwe Steigerdreef. Daarna kunt u tijdens de informatiemarkt al uw vragen over de verbreding van de A6 stellen aan verschillende experts van aannemer Parkway6 en Rijkswaterstaat.

Programma

U kunt vanaf 19.00 uur binnenlopen. Om 19.30 uur begint de presentatie. Vervolgens start rond 20.00 uur de informatiemarkt. De avond duurt tot 21.00 uur. U hoeft zich niet aan te melden.

Locatie

Kerkcentrum Goede Rede, Kerkgracht 60 in Almere Haven.