A9 Gaasperdammerweg dicht richting knooppunt Holendrecht

Van vrijdag 1 december 22.00 uur tot maandag 4 december 05.00 uur is de A9 Gaasperdammerweg richting knooppunt Holendrecht dicht. Alle tussenliggende op- en afritten zijn ook dicht. Weggebruikers kunnen niet vanaf de A1 naar de A9 Gaasperdammerweg.

Dit weekend sluiten we de nieuwe fly-over aan op de oprit S111 Muntberg en werken we aan de bestaande verbindingsboog van de A9 naar de A2 richting Utrecht.

Omleiding

Doorgaand verkeer richting Schiphol/Haarlem rijdt via de A1, A10 en A4. Verkeer richting Amsterdam Zuidoost en Utrecht rijdt via de A1, A10 en A2. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd van 10 tot 15 minuten. Gebruik actuele reisinformatie, via Timesupp, Flitsmeister, GoAbout of de VerkeersinformatieDienst.

 

Nieuwe fly-over situatie op de weg

Vanaf 4 december is er een nieuwe situatie op de oprit S111 Muntbergweg. Verkeer dat via de oprit S111 Muntbergweg naar de A2 Utrecht of A9 Schiphol wil, houdt vanaf dan rechts aan en rijdt via de nieuwe fly-over naar de A2. Weggebruikers met de bestemming Amsterdam/Zaandam houden links aan.

Meer informatie

Bouwbericht – twee weekenden werkzaamheden in knooppunt Holendrecht en op A9 bij Muntbergweg