Afsluiting Haarlerbergpad en versmalling Muntbergweg

Vanwege werkzaamheden zijn in het Amstel III-gebied de komende weken twee afsluitingen. Van vrijdag 8 december 20.00 uur tot zaterdag 9 december 20.00 uur is het Haarlerbergpad afgesloten voor voetgangers en fietsers. Van woensdag 13 december 20.00 uur tot donderdag 14 december 05.00 uur is op de Muntbergweg ter hoogte van de A9 in beide richtingen één rijstrook afgesloten.

Afsluiting en omleiding Haarlerbergpad

Vanaf vrijdag 8 december 20:00 uur tot zaterdag 9 december 20:00 uur sluiten we het Haarlerbergpad af. In deze periode maken we het nieuwe fiets- en voetpad onder de A9 af en sluiten het aan op het bestaande fiets- en voetpad. Daarnaast verwijderen we het tijdelijke fiets- en voetpad. Tijdens de afsluiting worden fietsers en voetgangers omgeleid via de Muntbergweg.

 

Afbouwen

In de weken tot kerst graven we de watergang onder het A9-viaduct uit en werken we de taluds en de bermen netjes af. Voor deze werkzaamheden is geen afsluiting nodig. Voor het einde van het jaar zijn de werkzaamheden onder het viaduct klaar.

Versmalling Muntbergweg

Van woensdag 13 december 20.00 uur tot donderdag 14 december 05.00 uur is er op de Muntbergweg ter hoogte van de A9 Gaasperdammerweg in beide rich-tingen één rijstrook afgesloten. In deze nacht voeren we werkzaamheden uit onder het viaduct. We werken dan de stroomkabels van de verlichting die op het viaduct staat netjes weg. Het verkeer op de Muntberg-weg kan langs de werkzaamheden rijden, maar kan door deze versmalling wel enige vertraging oplopen.

Meer informatie

Bouwbericht – Afsluiting Haarlerbergpad en versmalling Muntbergweg