Activiteiten voor omwonenden tijdens sloopweekend A9 Gaasperdammerweg

In het weekend van 28 en 29 november staat er veel te gebeuren op en om de A9 Gaasperdammerweg. Rijkswaterstaat en IXAS geven direct omwonenden de kans om iets leuks te gaan doen dat weekend. Weg van de werkzaamheden of juist naar de werkzaamheden toe! Bekijk het hele programma en schrijf meteen in voor een activiteit op www.programmasloopweekend.nl.

Voor iedereen!

In het Bijlmer Parktheater kunt u een voorstelling bezoeken of u kunt uw kinderen laten spelen in overdekt speelparadijs Ballorig. Wilt u meer weten over de werkzaamheden? Kom dan naar de rondleiding die Rijkswaterstaat en IXAS verzorgen. U kunt kiezen uit 1 activiteit per huishouden en alleen huishoudens die een uitnodiging ontvangen hebben kunnen zich inschrijven.

Postcode 1101 tot en met 1108?

De activiteiten zijn specifiek voor postcodes 1101 tot en met 1108 in Amsterdam Zuidoost. De inschrijving loopt tot en met zondag 22 november. Vul uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres in en geef aan met hoeveel personen u wilt komen. U krijgt bericht van ons. Wees er snel bij want VOL=VOL.

 

Foto: Aaipet

Lees ook