Proefdamwand nabij zuidelijke afrit s113

In het sloopweekend van het 28 november worden bij de zuidelijke afrit s113 proefdamwandplanken geplaatst. Deze proef moet meer inzicht geven in tijdsduur van het plaatsen.

Proef voor voorjaar

In februari 2016 start IXAS met het aanbrengen van damwanden in de middenberm van de A9. Hierover informeren wij u begin 2016. Momenteel werkt de aannemerscombinatie de planning voor deze werkzaamheden uit. Het is bekend dat op een aantal plekken op en langs de A9 veel puin in de grond zit. Hierdoor kunnen de damwandplanken alleen worden aangebracht als de ondergrond vooraf wordt bewerkt.

Tijdsplanning

De grond voorbewerken kost extra tijd. Die extra tijd willen we in de planning verwerken. Om een inschatting te kunnen maken hoeveel tijd we meer nodig hebben, brengen we op zaterdag 28 november tussen 7.00 en 19.00 uur een aantal proefdamwandplanken aan bij de afrit naar de S113. Dit geeft geluid en zorgt voor trillingen. Dit kan vervelend zijn voor u als omwonende.

Robuuste planning

Met de resultaten van de proef kunnen we onze werkzaamheden beter plannen en zo veel mogelijk overdag werken. Dit levert minder hinder op voor de omgeving.

Kom naar 1 van de leuke activiteiten!

Omdat in het laatste weekend van november heel wat staat te gebeuren, geven Rijkswaterstaat en IXAS u de kans om 28 of 29 november iets leuks te doen. Met het Bijlmer Parktheater en speelparadijs Ballorig hebben we een programma gemaakt. Daarnaast geven we met Rijkswaterstaat uitleg over de werkzaamheden. Er zijn nog plekken beschikbaar! Meld u voor 22 november aan via www.programmasloopweekend.nl.

Lees verder