Slopen van viaducten A9 Gaasperdammerweg in november

03-nov | In november gebeurt er veel op en rond de A9 Gaasperdammerweg. Voor de bouw van de tunnel brengen we de eerste heipalen aan. Verder bouwen we een hulpbrug voor het verkeer bij de kruising met de Gooiseweg en de A9 zodat u deze weg kunt blijven gebruiken. Verder slopen we delen van viaducten om ruimte te maken, hiervoor wordt de A9 richting Amersfoort/Almere in het laatste weekend afgesloten.

A9 richting Amersfoort/Almere afgesloten

Van vrijdag 27 november 22.00 uur tot maandag 30 november 05.00 uur is de A9 afgesloten richting Amersfoort/Almere, tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen. Houd rekening met 10 minuten extra reistijd. We slopen vijf viaducten van de A9 en we maken de tijdelijke rijstroken op de snelweg af.

Pendelbus in verband met Nellesteinpad

Het Nellesteinpad is voor deze werkzaamheden afgesloten van zaterdag 28 november 5.00 uur tot zondag 29 november 9.00 uur. IXAS zet daarom op zaterdag 28/11 van 8.00 – 18.00 uur een pendelbusje in tussen Nellestein en de wijk Kelbergen. De stopplaatsen van het pendelbusje:
A. De parkeergarage van Leerdamhof.
B. De parkeergarage van Leksmondhof.
C. De ingang van Albert Heijn bij winkelcentrum De Kameleon/Kraaiennest.
D. Kruising van de twee wegen Kelbergen/Kelbergen in de wijk Kelbergen.

 

De halteplaatsen worden gemarkeerd met een bord. Het busje rijdt in een continudienst tussen deze halteplaatsen. De heen en terug weg samen bijna 30 minuten.

 

2015_11_04 - RWS - Omleidingskaart A1-Holendrecht-Diemen_20131037

Sloopwerkzaamheden en geluid

Het slopen, breken en afvoeren van puin geeft veel (geluids)overlast voor omwonenden en is een enorme logistieke operatie. Rijkswaterstaat en IXAS begrijpen dat er veel hinder is voor de omgeving. Om de hinder te beperken voeren we de grootste hinderwerkzaamheden zoveel mogelijk op zaterdag 28 november overdag uit.

Lees ook