Versmalling Loosdrechtdreef 18 december

Op maandag 18 december voeren we asfaltboringen uit op de Loosdrechtdreef. Tussen 09.00 en 15.00 uur zijn er daarom wegversmallingen op de Loosdrechtdreef.

Asfaltproeven

In 2020 rijdt het verkeer door de tunnel. Dan bouwt IXAS de kruisende wegen en fietspaden op het dak van de tunnel. We bereiden deze werkzaamheden nu al voor. We willen weten of we het bestaande asfalt en de ondergrond van de Loosdrechtdreef kunnen hergebruiken of moeten vervangen. Daarom boren we op verschillende plekken op de Loosdrechtdreef staven uit het asfalt. Daarmee kunnen we de staat van de weg testen.

Versmalling Loosdrechtdreef

De asfaltboringen voeren we uit op verschillende plaatsen op de Loosdrechtdreef tussen de A9-afrit Weesp en de Provincialeweg (zie afbeelding). We doen dit op maandag 18 december tussen 09.00 en 15.00 uur. Als het werk uitloopt werken we ook op dinsdag 19 december tussen 09.00 en 15.00 uur.

Op de plek waar we boren, is de weg versmald. Verkeersregelaars leiden daar het verkeer over één rijbaan. Dit kan enige vertraging voor weggebruikers opleveren.