Bewoners ‘daten’ met medewerkers van IXAS

De lunch in het Logistiek Centrum van IXAS had vrijdag 19 februari een speciaal tintje. Omwonenden van de A9 Gaasperdammerweg aten een hapje mee met de uitvoerders, verkeerspsychologen, stewards, maatvoerders en projectleiders van de bouwcombinatie.

De uitnodiging van IXAS viel tijdens het Valentijnsweekend bij bewoners in de bus. Maar liefst 35 van hen melden zich vandaag tegen lunchtijd voor een kennismaking met de medewerkers. Die beantwoordden vragen als: “Wat merk ik van het intrillen van de damwanden?” en “Hoe zit het met de verkeersveiligheid rond de bouwplaats?” Of het van een vervolg-date gaat komen, is nog onduidelijk. Wel gingen medewerkers en bewoners na de lunch tevreden uiteen. “Leuk om een-op-een met de mensen van IXAS te praten over het project en hun vak”, klonk het. En: “Tof om direct feedback te krijgen van bewoners.”

Herkansing?

Op 24 en 25 februari organiseren IXAS en Rijkswaterstaat informatiebijeenkomsten. Op de informatiemarkt heeft u alle tijd en ruimte om antwoord te krijgen op uw vragen.