Bijna klaar: verleggen kabels en leidingen A9 Gaasperdammerweg

Begin 2014 begonnen we met de voorbereidende werkzaamheden voor de weguitbreiding van de A9 Gaasperdammerweg. Sindsdien voerden we 12 boringen uit en sloten we de meeste geboorde leidingen aan op de bestaande netwerken. Wat is de stand van zaken?

Nieuwe straatstenen bij Bijlmerpleinpad en Kantershof

De werkzaamheden bij het Bijlmerpleinpad en Kantershof zijn bijna klaar. We zijn gestart met het opnieuw betegelen van de straten en stoepen. De fietstunnels bij Bijlmerpleinpad en Kantershofpad openen uiterlijk in februari 2015. We weten nog niet tot wanneer de fietstunnel bij Kantershofpad openblijft. Deze fietstunnel verdwijnt uiteindelijk.

Groen aanplanten bij Nellesteinpad, Loosdrechtdreef en Langbroekdreef

De werkzaamheden bij Nellesteinpad, Loosdrechtdreef en Langbroekdreef zijn afgerond. Hier planten we begin 2015 het groen terug.

Leidingen verleggen in Kelbergen

In Kelbergen moeten nog leidingen verlegd en verwijderd worden. De omleidingsroutes gelden tot het voorjaar.

Fietstunnel Kelbergenpad

De fietstunnel Kelbergenpad opent weer in maart. De werkzaamheden aan de zuidkant van Nellestein zijn bijna klaar. Daarna worden de fiets- en voetpaden en het groen hersteld.

Afsluiten fiets- en voetpaden in 2015

Voor de bouw van de tunnel worden in de loop van 2015 verschillende fiets- en voetpaden afgesloten. Hiervan houden we u op de hoogte via brieven en het online bezoekerscentrum. Benieuwd naar de planning voor de bouw van de tunnel? Bekijk hem hier.

 

Op de foto: In het najaar van 2012 werd een aantal knotplatanen bij het Leksmondplein tijdelijk verplaatst. Deze platanen planten we nu weer terug.