Buurbouw zoekt u!

Vandaag, zaterdag 9 april, is de Dag van de Burgerinitiatieven. Geen betere dag om Buurbouw onder de aandacht te brengen. Buurbouw is een initiatief van Rijkswaterstaat, aannemer VeenIX en de gemeentes Amstelveen en Ouder-Amstel en is er speciaal voor de omgeving rondom de A9 Badhoevedorp – Holendrecht. Het project is in uitvoering en dat biedt voor de omgeving veel kansen. Heeft u een leuk initiatief of idee, maar kunt u wat hulp gebruiken? Buurbouw is misschien wel precies wat u nodig heeft.

Initiatieven

De verbreding van de A9 stimuleert allerlei ontwikkelingen. Zo zijn van de bomen die gekapt moesten worden bankjes, kratjes en vogelhuisjes gemaakt. Van ander materiaal worden bijenhotels gemaakt. Deze worden in de directe omgeving van de A9 geplaatst. Ook een initiatief van bewoners om struiken die zouden verdwijnen uit te graven voor in de eigen tuin is omarmd en gefaciliteerd (zie foto). De bouw en de aanwezigheid van een bouwplaats brengt mensen op de leukste ideeën. Geldt dat ook voor u? Stuur je idee naar ons op en wie weet nodigen we u uit voor een kop koffie.

Contact

Mail uw idee naar post@buurbouw.nl en we nemen contact met u op. Buurbouw kan op veel verschillende manieren helpen. We hebben een groot netwerk in de omgeving en er is veel (technische) kennis aanwezig. u voert uw eigen idee uit en wij ondersteunen waar we kunnen. Dat is Buurbouw!