Informatiebijeenkomsten A9: fysieke inloopmarkt en webinar (meld u hier aan)

We praten u graag bij over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen en Ouder-Amstel. Door de vele positieve reacties op de webinars (online informatiebijeenkomsten), hebben we ervoor gekozen om ook deze keer een webinar te organiseren. We vinden het ook belangrijk om live met bewoners en geïnteresseerden te praten. Daarom organiseren we ook een fysieke inloopmarkt.

De werkzaamheden voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 zijn in volle gang, dat zal u niet ontgaan zijn. De afgelopen maanden voerde aannemer VeenIX in Amstelveen voorbereidende werkzaamheden uit voor de aanleg van de bypass (tijdelijke extra rijstroken aan de zuidkant van de A9). Ook de komende maanden zal dit het geval zijn. In Ouder-Amstel wordt hard gewerkt aan het verstevigen van de grond voor de extra rijstroken aan de zuidzijde van de A9.

Amstelveen

Webinar (online) woensdag 11 mei

Tijdens het webinar informeren we de kijkers over de werkzaamheden door middel van een presentatie. Ook is het mogelijk om tijdens de uitzending vragen te stellen aan de medewerkers van Rijkswaterstaat, VeenIX en gemeente Amstelveen. Voor het webinar moet u zich vooraf aanmelden, zie het kopje ‘aanmelden’ hieronder op de pagina.

Inloopmarkt donderdag 12 mei

De inloopmarkt (informatieavond) over de verbreding van de A9 in de Stadschouwburg Amstelveen op donderdag 12 mei gaat niet door.

Rijkswaterstaat heeft dit besloten op verzoek van de gemeente Amstelveen, in verband met het recente overlijden van wethouder Ellermeijer. De informatieavond wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Informatie hierover volgt.

Ouder-Amstel

Webinar (online): dinsdag 24 mei van 20.00 uur tot uiterlijk 21.30 uur, online

Tijdens het webinar informeren we de kijkers over de werkzaamheden door middel van een presentatie. Ook is het mogelijk om tijdens de uitzending vragen te stellen aan de medewerkers van Rijkswaterstaat, VeenIX en gemeente Ouder-Amstel. Voor het webinar moet u zich vooraf aanmelden, zie het kopje ‘aanmelden’ hieronder op de pagina.

Inloopmarkt: woensdag 25 mei, van 19.00 tot 20.30 uur, Amstelkerk in Ouderkerk aan de Amstel

Tijdens de inloopmarkt zijn medewerkers van verschillende afdelingen, zoals techniek, groen, schademonitoring, omgeving en planning van Rijkswaterstaat, VeenIX en de gemeente aanwezig om bezoekers te woord staan. Er is geen plenaire bijeenkomst tijdens de inloopmarkt en u hoeft zich vooraf niet aan te melden.

Aanmelden online informatiebijeenkomsten (webinar)

Voor het webinar moet u zich vooraf aanmelden. Dat kan nu al. Daarvoor kiest u eerst de bijeenkomst waarvoor u zich wilt aanmelden:

Nadat u op de link hebt geklikt, vult u uw e-mailadres in . Daarna klikt u op aanmelden.

  • U krijgt per e-mail een bevestiging van uw deelname, inclusief een agendaverzoek
  • Een dag voor het webinar ontvangt u een herinnering
  • Op de dag zelf ontvangt u ook nog een herinnering

In alle e-mails die u ontvangt staat de link naar de website waar u het webinar kan volgen. Lukt het niet om om 20.00 uur in te loggen, maar wel bijvoorbeeld om 20.10 uur? Geen probleem. U kunt het webinar terugspoelen en alsnog vanaf het begin kijken. Bent u niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? We nemen alles op zodat u het later altijd terug kunt kijken via dezelfde link, die we ook weer op deze website zullen delen.

The webinar will be Dutch spoken. Afterwards, an English version of the PowerPoint presentation will be on our website.

Presentatie en vragen

Lammert Postma van Rijkswaterstaat, Jara Brinkman van aannemer VeenIX, Carl Riechelman van de gemeente Amstelveen en Maurice van der Werff van de gemeente Ouder-Amstel vertellen tijdens de presentatie over de toekomstige werkzaamheden. Tijdens de presentatie kunt u vragen stellen die beantwoord worden door de aanwezigen. Als uw vraag niet tijdens het webinar wordt beantwoord, dan ontvangt u het antwoord via de mail. Na het webinar ontvangt u een evaluatieformulier. Wilt u dit formulier invullen, zodat wij weten hoe u deze opzet hebt ervaren?