Eerste fietsrondleiding Ouderkerk aan de Amstel groot succes

fietsrondleiding

De eerste fietsrondleiding langs de verschillende werkzaamheden aan de A9 bij Ouderkerk aan de Amstel is goed verlopen. Onder begeleiding van Peter Hollaar ging de groep met in totaal elf deelnemers op 18 oktober van start bij het gemeentehuis van Ouder-Amstel.

Bij verschillende projecten werd er gestopt, waarna Peter tekst en uitleg gaf over de werkzaamheden. Na een klein uur fietsen werd de groep ontvangen in de keet voor koffie met iets lekkers erbij. Hier gaf Peter nog een uitgebreide presentatie over het complete SAA (Schiphol – Amsterdam – Almere) project en zoomde hij in op het project A9 Badhoevedorp – Holendrecht. Hierbij was er veel aandacht voor de werkzaamheden bij Ouderkerk aan de Amstel. De deelnemers konden na de presentatie ook al hun vragen stellen – bijvoorbeeld over het type asfalt en de geluidsreductie die dat met zich meebrengt of over de natte ondergrond – en kregen hier meteen antwoord op. De reacties na afloop waren zeer positief: daar doen we het voor!

Enkele plekken vrij in november

Ook nieuwsgierig naar de fietsrondleidingen in Ouderkerk aan de Amstel? Op woensdag 1 november en dinsdag 14 november zijn er nog enkele plekken vrij! Klik hier voor meer informatie.