Fietspad Muntbergweg tot en met 10 november afgesloten

De afwerking van de werkzaamheden van het A9-viaduct over de Muntbergweg lopen uit. Daarom is het fietspad langs de Muntbergweg een week langer afgesloten, namelijk tot en met 10 november.

Afsluiting (brom-)fietspad

Van 16 oktober tot en met 10 november is het (brom)fietspad langs de Muntbergweg afgesloten ter hoogte van het viaduct over de A9. Het verkeer wordt omgeleid via het Lemelerbergpad. De omleidingsroute wordt met gele borden aangegeven.

 

In deze vier weken werken we onder het viaduct aan de westkant van de Muntbergweg, de kant van het fietspad. We maken het landhoofd schoon en werken het talud netjes af. Daarna asfalteren we het fietspad en leggen het voetpad aan.

Versmalling Muntbergweg

Van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 24 november is de rechter rijstrook van de Muntbergweg richting Amsterdam afgesloten voor het verkeer. De twee linker rijstroken zijn beschikbaar voor het verkeer.
 

Deze periode werken we het talud onder het viaduct aan de oostkant van de Muntbergweg af. Als het werk volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden aan de Muntbergweg ter hoogte van het viaduct op 24 november klaar.

Meer informatie

Bouwbericht – Fietspad Muntbergweg tot en met 10 november afgesloten