Fijne feestdagen en een gelukkig 2023!

Afgelopen jaar hebben we flink wat werk verzet in de omgeving van de A9. Daar heeft u waarschijnlijk het nodige van meegekregen. Zand rijden, damwanden aanbrengen, tijdelijke viaducten gebouwd.

Wij beseffen dat we werken in een drukbevolkt gebied en dat het werk aan de A9 soms voor flinke overlast zorgt bij bewoners. Wij willen u bedanken voor uw begrip het afgelopen jaar. Komende jaren zullen helaas niet minder intensief worden. Het bouwen van de verdiepte ligging en het verbreden van bruggen en viaducten betekent veel damwanden plaatsen wat gepaard gaat met flinke geluid- en trillingshinder.

Blijf op de hoogte

Zorg dat u goed op de hoogte blijft van de werkzaamheden zodat u weet wat u te wachten staat. Eind januari en begin februari organiseren we voor Amstelveen en Ouder-Amstel weer webinars en inloopmarkten.

Voor suggesties, opmerkingen en/of klachten weet u ons ook te vinden, via de mail A9badhoevedorp-holendrecht@rws.nl en/of vragen@veenix.nl of in ons belevingscentrum Amstelveen InZicht op het Stadsplein in Amstelveen (boven de bibliotheek).

Voor nu wensen wij u fijne feestdagen en een gelukkig 2023.