Hogering-West 3-7 november afgesloten tussen Herman Gorterweg en A6

Van donderdag 3 november tot en met maandag 7 november is de Hogering vanaf de Herman Gorterweg tot aan de A6 afgesloten. Tijdens het weekend wordt de rijbaan richting de A6 naar de definitieve situatie omgezet en wordt dit deel van de Hogering voorzien van dubbellaags asfalt. Houd rekening met verkeershinder en extra reistijd.

Tijdens het weekend van donderdagavond 3 november 20.00 uur tot maandagochtend 7 november 05.00 uur wordt gewerkt aan de definitieve ingebruikname van Hogering-West (richting de A6) tussen de Herman Gorterweg en de A6. De Hogering wordt ter hoogte van de Elementendreef/Audioweg over een nieuw viaduct geleid.

Omleidingen tussen 3-7 november

  • Doorgaand verkeer van de Hogering-West naar de A6 richting Amsterdam wordt omgeleid via de Tussenring.
  • Verkeer van de Hogering-West naar de A6 richting Lelystad wordt omgeleid via de Hogering en de Tussenring.
  • Lokaal verkeer vanuit Almere Gooisekant wordt omgeleid via de Elementendreef.

Afsluiting op- en afrit Elementendreef/Audioweg

Vanwege de herinrichting van het kruispunt Elementendreef/Audioweg wordt vanaf 3 november 21.00 uur de op- en afrit naar de Hogering in de richting van de A6 voor een langere periode afgesloten. De herinrichting is naar verwachting in december 2017 gereed. Weggebruikers kunnen dan weer gebruik maken van de op- en afrit. Verkeer wordt omgeleid via de A6, afrit 2, Almere Poort en de Elementendreef.

Afsluiting Argonweg

Vanaf maandag 7 november 05.00 uur wordt de Argonweg tussen de Audioweg en de Neonweg afgesloten.

UPDATE: vanwege een vertraging bij het verleggen van kabels en leidingen duren de werkzaamheden tot halverwege 2018. In deze periode wordt de Argonweg opnieuw ingericht. Verkeer voor de Argonweg kan het best gebruikmaken van de afslag op de Hogering bij de Herman Gorterweg/Neonweg.

Naar werk: Verbreding A6