Kom een kijkje nemen achter de schermen bij de werkzaamheden aan de A9BAHO

Op zaterdag 17 juni, de landelijke Dag van de Bouw, zijn de bouwplaatsen van het project A9 Badhoevedorp-Holendrecht geopend voor het publiek. Benieuwd naar de bouw van de verdiepte ligging in Amstelveen, de verbreding bij Ouderkerk aan de Amstel en/of nieuwsgierig naar de techniek rondom de verbreding van de Schipholbrug? Kom dan een kijkje nemen achter de schermen. Ook in en rondom het bezoekerscentrum Amstelveen InZicht in hartje Amstelveen zijn er weer leuke activiteiten voor groot en klein.

Aannemer VeenIX nodigt bewoners van Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel en andere geïnteresseerden graag uit op hun werkplek om te laten zien hoe ze dit doen.

Programma

Kom tussen 12.00 uur en 16.00 uur een kijkje nemen op één van de bouwplaatsen. Er is van alles te doen voor jong en oud. Doe mee aan de speurtocht, bewonder de bouwmachines en laat je informeren over de werkzaamheden aan de A9. Aanmelden is niet nodig.

  • Amstelveen: Bouwplaats van de noordelijke verdiepte ligging ter hoogte van de Keizer Karelweg en de Meander Hoogbouw 1 en 2.
  • Ouderkerk aan de Amstel: Bouwplaats hoek Polderweg/Rondehoep Oost
  • Bouwplaats Schipholbrug: Ook stelt VeenIX de bouwplaats bij de Schipholbrug open voor publiek. Deze bouwplaats is alleen bereikbaar met de fiets of per busrondleiding. Er is geen parkeergelegenheid voor auto’s.

Ook zijn er tussen 12.00 uur tot 17.00 uur verschillende activiteiten voor jong en oud bij ons bezoekerscentrum Amstelveen InZicht, Stadsplein 103 en op het Sandbergplein (voor het Cobramuseum). Kom spelen in het zand, ga als echte bouwvakker op de foto en bouw het Stadshart van Amstelveen na met kilo’s aan Lego!

Kom te voet of met de fiets

Het is niet mogelijk om met de auto te komen naar alle bouwplaatsen. Kom dus lopend  of met de fiets. Fietsen kan je veilig neerzetten bij elke bouwplaats.

Rondleidingen

Tijdens deze dag organiseren we ook rondleidingen: op de fiets langs de A9 of per bus naar de Schipholbrug.

We zien u graag op zaterdag 17 juni.