Nachttransporten zand

Van vrijdag 18 juni 21:30 uur tot zaterdag 19 juni 23:00 uur graven we ter hoogte van de schooltuinen en Maldenhof zand van de oude A9 af. Dit zand wordt direct toegepast bij werkzaamheden aan de A9 bij Amstelveen. Met dit bouwbericht informeren we u over het graven en de hinder.

De A9 Badhoevedorp – Holendrecht wordt momenteel verbreed. In het weekend van 18 tot 21 juni zijn er voor dit project afsluitingen van de snelweg A9. Er worden dan onder andere werkzaamheden uitgevoerd waar veel zand voor nodig is. Dit zand is beschikbaar bij de afgraving van de oude A9 langs de Gaasperdammertunnel. Tijdens weekendwerkzaamheden wordt met een strakke planning gewerkt waarbij 24 uur per dag wordt doorgewerkt. Wij zijn onderdeel van deze planning en transporteren daarom het zand zo’n 24 uur aaneengesloten naar de nieuwe locatie.

Werkzaamheden

Op afbeelding 1 ziet u de locatie waar we zand afgraven. Via de bouwinrit aan de Gooiseweg rijden vrachtwagens hiernaartoe en worden geladen. Per uur gaat het om ca. 20 vrachtwagens. Op het bouwterrein rijden de wagens via een lus terug naar de Gooiseweg, waardoor er geen geluid is van achteruitrijpiepers.

Werktijden en hinder

De werkzaamheden voeren we uit van vrijdag 18 juni 21:30 tot zaterdag 19 juni 23:00 uur. De vrachtwagens zorgen voor geluid in de omgeving, dit kan hinderlijk zijn voor omwonenden. Mocht u er prijs op stellen, dan bezorgen we oordopjes bij u. U kunt deze aanvragen met een e-mail aan communicatie@ixas.nl.