Nachtwerkzaamheden in knooppunt Holendrecht in januari

Vanaf maandag 15 januari tot het eind van de maand werken we regelmatig in de nacht in knooppunt Holendrecht. We planten bomen en plaatsen geleiderail.

Bomen

Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 januari planten we in de nacht, tussen 23:00 en 5:00 uur, populieren in knooppunt Holendrecht. Op maandag tot en met woensdag planten we de bomen aan de westkant van het knooppunt. Op donderdag zetten we bomen langs de boog die de A9 verbindt met de A2 richting Amsterdam. Vrijdagnacht planten we één boom langs de A2 om een gat in de bestaande bomenrij op te vullen. (zie voor locaties afbeelding 1). Het planten van de bomen kan zorgen voor geluid van machines in de omgeving. Mogelijk ondervindt u hiervan hinder.

 

Locaties bomen

Plaatsen geleiderail

Van maandag 15 januari tot en met vrijdag 26 januari plaatsen we in de nacht, tussen 23:00 en 5:00 uur, op verschillende plaatsen in knooppunt Holendrecht geleiderail (zie afbeelding 2):

  • Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 januari langs de boog die de A2 richting Amsterdam verbindt met de A9 richting Almere/Diemen.
  • Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 januari langs de A2 aan de noordzijde van knooppunt Holendrecht.
  • Van maandag 22 tot en met woensdag 24 januari aan de zuidzijde van knooppunt Holendrecht.

Voor het plaatsen van geleiderail trillen we paaltjes de grond in waar we de rail vervolgens aan bevestigen. Deze werkzaamheden kunnen zorgen voor geluidsoverlast in de omgeving.

 

Locaties geleiderail

Afsluitingen

Voor deze werkzaamheden is het noodzakelijk om in de nacht rijbanen of verbindingswegen af te sluiten. Het verkeer wordt dan omgeleid. De afsluitingen worden vooraf aangekondigd met gele borden langs de weg en zijn altijd terug te vinden op de website www.vananaarbeter.nl. Dus: als u in januari tussen 23:00 en 5:00 uur via knooppunt Holendrecht wilt rijden, check dan eerste even van A naar Beter of gebruik actuele reisinformatie via Timesupp, Flitsmeister, GoAbout, Waze of de Verkeersinformatiedienst.

Meer informatie

Bouwbericht – Nachtwerkzaamheden in knooppunt Holendrecht