Oprit naar A2 richting Amsterdam/Utrecht vanaf Muntbergweg afgesloten

Van vrijdag 23 november 22.00 uur tot maandag 26 november 05.00 uur is de oprit naar de A2 richting Amsterdam/Utrecht vanaf de S111 Muntbergweg afgesloten voor het verkeer. In dit weekend vullen we het talud van de nieuwe oprit aan, asfalteren de vluchtstrook en plaatsen er een vangrail langs.

Werkzaamheden 

Afgelopen zomer sloopte IXAS het voormalig La Place restaurant dat bij de Muntbergweg naast de A9 stond. Het pand stond voor een deel in het talud van de nieuwe oprit vanaf de Muntbergweg naar de A2 richting Amsterdam/Utrecht. Een damwand zorgde tijdelijk voor de stabiliteit van de weg. Nu het pand weg is, kunnen we het ontbrekende deel van het talud aanvullen en de vluchtstrook van de oprit afbouwen. 

 

We starten vrijdagavond 23 november met het aanvullen van het talud met zand. Vervolgens branden we een deel van de damwand af en brengen het laatste zand aan om het talud af te maken. Daarna maken we de vluchtstrook met vier lagen asfalt, plaatsen geleiderail en planten bomen. De werkzaamheden zijn maandag 26 november om 05.00 uur klaar. Ze kunnen zorgen voor geluid in de omgeving, mogelijk ziet u ook de verlichting van de bouwplaats.

Oprit S111 Muntbergweg naar A2 Amsterdam/Utrecht afgesloten 

Om deze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, sluiten we de oprit af. Dit mag alleen als er minder verkeer is, daarom doen we dit in het weekend: van vrijdag 23 november 22.00 uur tot maandag 26 november 05.00 uur. We werken dag en nacht door. 

Omleidingen 

  • Verkeer richting A2 Amsterdam volgt de omleiding naar de oprit bij Ouderkerk aan de Amstel. U kunt ook over de A9 richting Diemen en vervolgens via de A1 richting Amsterdam rijden.
  • Verkeer richting A2 Utrecht volgt de omleiding via de oprit bij Ouderkerk aan de Amstel of via de oprit bij de Meibergdreef.