SAA doet mee aan Dag van de Bouw

Het project A9 Badhoevedorp – Holendrecht, onderdeel van het programma Schiphol – Amsterdam – Almere, doet mee op 2 juni met de Dag van de Bouw.

U kunt een kijkje nemen in belevingscentrum Amstelveen InZicht om meer te weten te komen over de verbreding van de A9 Badhoevedorp – Holendrecht. Hier wordt ook een fietsexcursie langs de A9 en een bustour georganiseerd. Lees meer over de Dag van de Bouw in Amstelveen.

Dag van de Bouw project A6 Almere afgelast

De Dag van de Bouw van het project A6 Almere Havendreef – Almere Buiten-Oost is afgelast. Afgelopen dagen is door hevige regenval wateroverlast ontstaan op het terrein waar het evenement zou plaatsvinden. Vandaag is er ook weer veel regen voorspeld. Voor de veiligheid van onze bezoekers hebben we helaas moeten besluiten om de Dag van de Bouw voor de A6 Almere af te gelasten.

Meer over de Dag van de Bouw

Tijdens de Dag van de Bouw gaan er allerlei bouwlocaties open in Nederland. Op de locaties die opengaan hangen bouwhekdoeken van de Dag van de Bouw! U kunt bijvoorbeeld rondlopen op een bouwplaats, constructies van bouwprojecten bekijken, een bouwterrein overzien vanuit een bouwkraan of meegenomen worden in de eerste plannen van het bouwproject.

 

Bekijk hier welke projecten van Rijkswaterstaat hun bouwterrein openstellen op de Dag van de Bouw.