Speciale lunch in de Gaasperdammertunnel voor een mooier Amsterdam Zuidoost

Een lunch in de Gaasperdammertunnel. Dat stond op de bucketlist van Zuidoostpartners. Rijkswaterstaat zoekt steeds de verbinding met partijen in de omgeving om kennis over het project A9 Gaasperdammerweg te delen en zo draagvlak te behouden en vergroten in de omgeving.

Zuidoostpartners maakt zich samen met 25 organisaties, bedrijven en de overheid als partner, sterk voor alle ontwikkelingen en een beter en mooier Amsterdam Zuidoost. Daarom zijn we ook lid van ZuidoostPartners. Met de tunnel ontstaat ruimte voor een nieuw in te vullen stuk Zuidoost. Voor de leden van ZuidoostPartners biedt dat unieke kansen.

Robuuste tunnel met een sjiek tintje

De leden, die de Raad van Advies vormen, komen regelmatig voor een lunchbijeenkomst samen op bijzondere locaties. En bijzonder, dat was de locatie dit keer zeker. De tunnel was voor deze speciale gelegenheid ingericht als een vergaderruimte. Het was een mooi contrast; in een robuuste tunnel een keurig gedekte tafel met bloemen in vaasjes en ter decoratie een tijdelijke tentoonstelling met schilderijen van o.a. de Gaasperdammertunnel en de spoorbrug op de A1; de kunstwerken van Rijkswaterstaat.